2020-12-12

Bėgimas Rumšiškėse 2019

 Tradiciškai kasmet vyksta bėgimas Rumšiškėse, kai kuriems svarbus kaip paskutinis etapas, kai kuriems įdomus dėl handikapo - šiaip visai įdomu ir man, bet paprastai ne itin pasiruošęs 1/2 maratono tokiu metu būnu, todėl užtenka ir 10,5km. Tuo labiau, kad trasa ne pati lengviausia čia. Taigi šiemet vėl užsiregistravau 10,5km - tradiciškai internetu ir tradiciškai ne pats pigiausias variantas - 15 eurų. 

Atvykau kiek anksčiau, atsiėmiau numerį ir apšilau. Oras tradiciškai rudeniški ne patas ir vėsokas, o savijauta irgi geriausia. Bet stojau į startą ir kaip visada čia problemos, nes starto vieta siaura, o dar grindinys tikrai nepadeda man. Iš pat starto ,,šovė" į priekį vienas varžovas, o aš bandžiau per daug nepaleisti toli, bet sunkiai sekėsi - šis vis tolo. Ir pati savijauta prasta prasta buvo, o ir koja neleido, kone kiekvieną žingsnį teko taikyti kaip statyti, kad neskaudėtų.. Problema ne nauja, kurį laiką stiprėjanti, bet vis laukiau sezono pabaigos, kad ramiai galėčiau išsigydyti. Taip per ne pačias geriausias emocijas atbėgau 2-as, nors nei savijauta, nei laikas nebuvo patys geriausi. Dar kiek pabėgiojau po varžybų ir laukiau apdovanojimų. Per tą laiką dar košės pavalgiau, vandens atsigėriau.

Apdovanojimi gana tradiciniai: duonos gaminiai, košės, taurė, energetinis gėrimas, dantų pasta. Apskritai tradicinis bėgimas, nieko naujo per metų metus. Kažkas iš serijos ,,rask 10 skirtumų" tarp skirtingų metų.

Komentarų nėra: